Happy Birthday Nenek


                                      


Petang-petang tak ada kerja, network social boring . Facebook tak ada orang nak walling ngan chat , twitter pulak tak ada orang nak tweet . okay apa lagi update blog lah kan . yuhuuuuuuuuuuuu . Eheheh, kenapa seronok sangat ni ? ok Azzira nak story pasal malam tadi . Pasal apa? bulan? ehh, bukan . Malas nak cerita pasal bulan . Lagipun dah ramai kan yang update pasal gerhana bulan malam tadi . SubhanAllah, memang awesome bulan malam tadi (Y) . Actually malam tadi first time kita tengok gerhana . Ok stop, enough .


Happy birthday to you Happy birthday to you Happy birthday to NENEK Happy birthday to you . hihihii, sedapkan suara kita, masuk bakul angkat sendiri kcun . Tak faham? bukak kamus peribahasa okay . Lepas solat Maghrib kiteorang susun semua makanan kat depan . Orang yang dijemput pun sudah tiba then buat sedikit tahlil untuk Arwah atok . Selesai semua tuh apa lagi makan lah kann . Hihhihi, Azzira memang kaki makan (Y) . ehhh, wait wait . Nenek potong kek dulu lah lepastuh, ishh lupa pulak nak cerita . Haaaa, then barulah makan . Apa menunya? okay menu utama malam tuh ialah Nasi Lemak Ayam . Kcun, memang sedap  . Malam-malam makan nasi lemak memang bertambah lahh lemak kita kan . Hihih, ehh kejap ada lagi lahh , takkan nasi lemak je kan . Okay, ada pulut kuning , rendang daging , nasi himpit , sate , air tembikai , air sirap and apa lagi yee? alahhh, lupalah nantilah tengok gambarnya okay . Azzira tak pandai nak story panjang-panjang , so tengok jelah gambar yang kakak Azzira dah snap ni okay .













ishhh, apasal gambarnya pelik ni . tak jadilah upload gambar . na tengok add lah mak cik saya ok . mak cik saya . hihi , muah kiri kanan . kbai .

No comments:

Post a Comment